over ons

Uw non-ferropartner
sinds 1982

ALLES ONDER 1 DAK ONZE KRACHT

Onze missie

Service en snelheid!

Dagelijks ligt onze focus bij een goed geolied verloop van elk klantencontact. Gespecialiseerd advies, heldere afhandeling van bestellingen en prompte levering uit onze zeer uitgebreide voorraad.

1982
Jaar van oprichting

Meer dan 40 jaar op de Europese markt.

10.000+
klanten

Uit alle mogelijke sectoren.

Voorraad

We hebben meer dan 1.500 ton aan materialen op voorraad: brons, messing, koper, aluminium, technische kunststoffen en gietijzer. Klik op de link hiernaast voor een impressie!

Centrifuguaalgieterij

We hebben onze eigen centrifugaalgieterij die voldoet aan de strengste Europese normen. We zijn DNV gecertificeerd en beschikken over een eigen laboratorium en apparatuur voor destructief en niet-destructief onderzoek.

Catalogus downloaden

Deze catalogus bevat ons standaard leveringsprogramma en gedetailleerde technische informatie over de producten, hun samenstelling en hun mechanische waarden.

Overige diensten

Onze diensten beperken zich niet enkel tot het leveren van materialen.

Ook kunnen wij al uw materiaal op maat zagen , kunnen wij u door onze jarenlange ervaring in alle mogelijke sectoren geschikt technisch advies geven en kunnen wij ook aan al uw noden van certificatie, voorzien.

Neem contact met ons op

Onze waarden

Persoonlijke aanpak

Elk verzoek is uniek, elke klant is uniek.
Wij kunnen u helpen met elk project. 

Elke bestelling of offerte kan separaatafzonderlijk worden behandeld inoverleg met ons om samen tot de beste oplossing te bekomen.

Langdurige samenwerkingen

Onze prioriteit is het opbouwen van een langdurige samenwerking die gebaseerd is op wederzijds vertrouwen, eerlijkheid en begrip.

Openstaan voor elkaars visie is voor ons DE garantie op succes.

Kwaliteit

Het leveren van kwaliteitsvolle materialen, is een van de belangrijkste dingen waar we trots op zijn. Dankzij onze jarenlange know how kunnen wij de best mogelijke kwaliteit garanderen.

U vindt ons in heel Europa

NLD

BEL

FRA

DEU

CZE